Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
PQmSUHhP3ug

Als je één rondje Nürburgring Nordschleife moet gezien hebben, dan is het dit wel!

Dat de op volle capaciteit schrikbarend snel is bewees de bolide al door een absolute toptijd neer te zetten op ons eigenste Spa Francorchamps. Maar vooraleer de LMP1-bolide op stal mag moest er nog een heilig huisje gesloopt worden. Dat van Stefan Bellof’s 35 jaar oude record op de ‘Ring. Toen achter het stuur van een andere Porsche-legende, de 956. De 919 Evo versloeg niet alleen Bellof’s record van 6:11.13, maar verpulverde het tot een fait divers door af te klokken op 5:19.546. De piloot/waaghals achter het stuur is de Duitser Timo Bernhard (37) wiens prestatie minstens zo opmerkelijk als die van 919 Evo zelf.