Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
ZnpWFYqlg0Q

Twee klimaten, 83 km, 688 bochten en meer dan 2.000 hoogtemeters? Dat kan er maar eentje zijn.

Klopt, de Roemeense Transfagarasan. Top Gear maakte de bergpas beroemd, DRIVR tackelde hem onlangs in de gefacelifte MX-5, en nu is het dus de beurt aan de Britse rallykampioen Mark Higgins met zijn Subaru WRX STI Type RA. Waarom Subaru de heetste der Impreza’s nog steeds zo fel in de kijker zet, is ons eerlijk gezegd een raadsel. Op enkele final editions na is het doek immers gevallen over de straatversie van het rallyicoon. En ook de rest van het gamma komt niet meteen in aanmerking voor een link met de rallysport. Gelukkig levert Higgins recordpoging wel spectaculaire beelden op. Op de integrale versie is het momenteel nog eventjes wachten. Maar de gelikte, lange trailer mag er intussen ook wezen.