Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De Italiaanse brillenmaker Luca Gnecchi Ruscone (LGR) heeft de krachten gebundeld met Eugenio Amos voor een gelimiteerde serie zonnebrillen die naadloos aansluit op de nu al befaamde Delta Integrale Futurista.

De kans is klein dat je een Delta Integrale Futurista hebt kunnen bemachtigen. Enerzijds door het prijskaartje van ruim 300.000 euro, anderzijds omdat het bedrijfje er (voorlopig) maximaal 20 exemplaren van zal bouwen. Wie het bedrijf alsnog een warm hart toedraagt, of een portie ‘cool’ van de bijzondere Delta wil bezitten, kan intussen wel terecht bij Luca Gnecchi Ruscone.

2018_automobili_amos_lgr_reunion_flap_04

2018_automobili_amos_lgr_reunion_flap_012018_automobili_amos_lgr_reunion_flap_05

L.G.R. heeft immers zopas een nieuwe lijn van zijn befaamde Reunion Flap serie gelanceerd die de mosterd is gaan halen bij de Integrale Futurista. Zo is het frame van cellulose acetate gespoten in typisch Brinzio groen, hebben de glazen een gouden tint en zijn de ‘zijflappen’ afgewerkt in het type bruin Alcantara dat ook het interieur van de Futurista veelvuldig siert. Tot slot mocht ook het motto en bijhorende hashtag ‘#makelanciagreatagain’ niet ontbreken.

2018_automobili_amos_lgr_reunion_flap_03

Net zoals de Delta Futurista zelf zal ook de zonnebril gelimiteerd zijn, zij het wel op 100 stuks, beter dan 20. Elk voor een prijs van 450 euro.

Meer info: L.G.R.