Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Gw-AxiVqihM

Verdammt lang her zingt Wolfgang Niedecken van de Keulse rockgroep BAP bij aanvang van deze compilatievideo. Een jaar of 30 om precies te zijn, toen de Deutsche Tourenwagen Meisterschaft zijn hoogdagen op de Europese circuits beleefde.

Na 1990 werd de formule zo serieus dat er bijna geen prijsverschil meer was met de Koningsklasse, wat de gewone man deed afhaken. De hele charme van de vroege DTM bestond er namelijk in dat je op ‘s maandag na de race een gelijkaardige auto kon bkopenstellen voor straatgebruik. Auto’s die vandaag veel geld waard zijn, dus laat ons nog even terugkijken hoe het allemaal begon voor de BMW E30 M3, de Mercedes 190 Evo’s en tal van anderen.