Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
uTXtmOpCtzE

Assetto Corsa, maar dan in het echt.

Monza is één van de laatste circuits waar ze regelmatig trackdays organiseren zonder absurde geluidsnormen. Daardoor zakt er regelmatig heel wat geweld af naar The Cathedral of Speed. Ook al omdat het een van de laatste echt hogesnelheidscircuits is waar je bruut pk-geweld eens flink kunt laten gaan. Hier rijden we tijdens de Kuno Schaer Track Day mee met de Zwitserse piloot Jerome de Sadeleer achter het stuur van een BMW M1 ProCar. En in combinatie met een goed gepositioneerde helmcamera en een degelijke microfoon levert dat knap beeld- en geluidsmateriaal op.