Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Vo96qDiGUiI

Oftewel Hollywood’s kijk op Henry Ford versus Enzo Ferrari. Eind dit jaar in de cinema’s.

De rivaliteit in de jaren ’60 tussen Ford en Ferrari, die uiteindelijk beslist zou worden tijdens de 24 Uur van Le Mans, zal de meesten onder ons wel bekend zijn. Maar vanaf dit najaar brengt ook Hollywood zijn kijk op het verhaal dat vermoedelijk vrij patriottisch getint zal zijn. Al zal dat er deze film vermoedelijk niet minder genietbaar door maken – tenzij misschien bij de gemiddelde tiffoso. In de hoofdrol trouwens twee kleppers in de vorm van Matt Damon als Carroll Shelby en Christian Bale als coureur Ken Miles. De trailer doet alvast smaken naar meer.