Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
MckxlP60cnY

Ook benieuwd naar de motortechnologie van de nieuwe Supra? Dan ben je bij Papadakis Racing aan het juiste adres.

Of bij Stephan Papadakis van Papadakis Racing om precies te zijn. Als meest succesvolle team ooit in het Formula Drift-kampioenschap weet Papadakis maar al te goed hoe een succesvolle driftmachine in elkaar steekt. En dan komt de nieuwe Supra (rijtest) al snel in beeld. Toegegeven, de nieuwe aluminium BMW B58 zes-in-lijn heeft – afgezien van zijn lay-out – weinig of niets gemeen met de legendarische 2JZ (met gietijzeren blok) van de oude Supra. Maar Papadakis heeft er tijdens het strippen van de nieuwe motor echter vertrouwen in dat BMW-motor het in zich heeft om vermogens te torsen van 1.000 pk en meer.