Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
nblOLdCUzA0

Ferrari communiceert geen ‘Ring-tijden. Het Duitse magazine Sport Auto gelukkig wel.

Wanneer Sport Auto zijn tame racing driver Christian Gebhardt uitlaat, weet je dat het hard zal gaan. Het magazine heeft er zijn handelsmerk van gemaakt om de ‘Ring-tijden van de constructeurs tegen het vergrootglas te hangen, en dat is voor de 488 Pista niet anders. Ook al communiceert Ferrari geen ‘Ring-tijden. Het bewuste exemplaar, een auto van Ferrari zelf, is voorzien van alle carbon lichtgewichtopties – inclusief carbon velgen – en staat op de optionele en extreem plakkerige Michelin’s Cup 2 R. Wat dat geeft? Dat zie je in de volgende video.