Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
UtRWhPQVAY8

Met de gevleugelde woorden “It was one lap too many, he just closed his eyes” liet Lady Moss vanochtend weten dat haar man, Sir Stirling Moss, het tijdelijke voor het eeuwige heeft ingeruild. Medische problemen dwongen de succesvolle piloot al in 2018 om een stap terug te zetten. Vandaag, op 90-jarige leeftijd, is de kaars helemaal uitgegaan.

Spreekt voor zich dat DRIVR te gepasten tijde met een eerbetoon zal komen. In tussentijd vertonen we uit respect de documentaire die Patrick ‘Picard’ Stewart in 2012 voor de BBC maakte, toepasselijk getiteld ‘Racing Legend – Stirling Moss’. Want de beste rijder die nooit F1-kampioen werd, is niet meer. Godspeed, Sir.

MEER LEZEN

Docu op Zondag: De geschiedenis van Alfa Corse in het DTM-kampioenschap

Docu op Zondag: Van Rossem’s Onyx F1-team

Docu op Zondag: Norman Dewis, Jaguar Chief Test Driver (1920 – 2019)