Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Bij ons zijn ze al zo goed als verdwenen, maar in Amerika tieren de vintage billboards nog welig. Marc Shur heeft er zijn levenswerk van gemaakt om die oude, met de hand gemaakte reclamepanelen te vereeuwigen met een analoge camera die uit dezelfde periode stamt als de objecten in kwestie. En hoewel de tinten van de meeste kunstwerkjes al decennia aan het vervagen zijn, levert de collectie een kleurrijke Instagram-pagina op die zeker een follow waard is.

Why signs? I’ve always been drawn to old things – the worn, the distressed, the forgotten. Many of the signs I’ve photographed are virtually invisible to most people. Their colors have faded and their paint is peeling, but old signs were once works of art themselves done by designers like me. They were landmarks and guideposts, promising a cold beer, a good meal or even a good time. They helped define a street, a neighborhood and an era. They had power. As a photographer, I want to give them a second life, pull them out of the past and elevate them once again to a place of distinction and even grandeur. – Marc Shur

MEER ZIEN

Video: Tips voor een Fotogenieke RoadTrip

Animatiefilm: Le Mans 1955, Deadly Competition

Video: Klassiekerfotograaf Tim Scott over Horloges en de Goodwood Revival