Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
04hMDj_VKMU

De Bugatti Chiron Pur Sport zit in de laatste fase van zijn ontwikkeling. Het gerucht doet zelfs de ronde dat de übercar een aanval op de Nordschleife zou plannen, wat sinds de voorstelling van de Veyron in 2005 nog nooit officieel gebeurd is. Ter voorbereiding oefent de Chiron Pur Sport, een versie die het hoegenaamd van zijn bochtengedrag moet hebben beter dan van zijn snelheid in rechte lijn, alvast even op de mini-Nordschleife alias Bilster Berg. Matthias Malmedy van het Duitse TV-programma GRIP was de enige journalist die erbij mocht zijn. Dit is zijn relaas (met Engelstalige ondertitels), de echte actie begint op 20:07!

MEER LEZEN

Bandentest: Continental SportContact6 op Bilster Berg

Jacob & Co. Bugatti Chiron Tourbillon: Hyperhorloge voor een Hypercar

Bugatti Chiron passeert de magische grens van de 300 mph