Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
U8XHb0Sqg_I

Ja, we hebben recent al een video uitgezonden over James Bond zijn dienstwagens – zelfs met bijzonder aandacht voor de ‘speciale’ DB5’s die in No Time to Die gebruikt worden. Maar vertrouw ons, deze willen jullie ook zien.

De focus van deze videotest door Carfection ligt namelijk helemaal op de DB5-replica’s die – zoals we in februari al schreven – de aandrijflijn van een E46 BMW M3 hebben. Daarrond heeft Aston Martin’s Special Ops een ‘tubular spaceframe-type chassis’ gebouwd, bekleed met carbon carrosseriepanelen die het gewicht om en bij de 1000 kilogram houden bij meer dan 300 pk vermogen. En of dat recept een brede smile op de tronie van Henry Catchpole tovert!

TIP: Het hele interview met 007-stuntpiloot Mark Higgins beluister je in deze Carfection-podcast!

MEER LEZEN

Officieel: Aston Martin Vantage Roadster (2020)

Officieel: Aston Martin Vantage AMR (Mét handbak)

Aston Martin toont elektrische DB6 Volante