Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
6gOYPtr9mUk

We schrijven september 1992 wanneer John Temerian Snr, voormalig hoofd aftersales van Lamborghini Amerika, een bezoek brengt aan Sant’Agata Bolognese. John maakt van de opportuniteit gebruik om zijn trip te documenteren voor wat – achteraf gezien – een unieke kijk zou zijn in het Lamborghini van voor de overname door Audi.

John’s all areas access met opnamemateriaal zou vandaag immers niet langer toegestaan zijn. Italiaanse flair en laissez-passer hebben immers plaats gemaakt voor Duits professionalisme en vergevorderde discretie. Zo los en familiair als in 1992, toen Lamborghini echter wel al onder de vleugels van Chrysler zat, zal het er dus niet meer aan toegaan. Beelden uit de periode zijn bovendien erg schaars, waardoor het extra genieten is van de kijk achter de schermen bij het ‘echte’ Lamborghini. John Temerian Jnr, eigenaar van het supercardealerschap ‘Curated’ in Miami, en zoon van, vond de beelden onlangs terug en bundelde ze in een ruim half uur durende video.

MEER LEZEN

Puur geluid: Lamborghini Huracan Performante Spyder

Opvolgers Aventador en Huracan gaan aan de stekker

Lamborghini-CEO hint naar vierde model