Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
qSj1Nj2rTc8

Het design, en dat met name de reusachtige nieren, van de nieuwe BMW 4 maakt de tongen goed los. Eenieder heeft wel een mening en zelden is die positief. Benieuwd dan ook wat designgoeroe Frank Stephenson erover te zeggen heeft.

Al van in het prille begin zijn we fan van het Youtube-kanaal van Stephenson. Vandaag de dag gaat de beste man echter een stap verder en belicht hij niet alleen zijn eigen designparels, maar kijk hij ook naar andere/nieuwe wagens. De BMW 4-Reeks is daarbij zowel een logische als gewaagde keuze. Logisch want de voorzijde van de nieuwe 4 is een hot topic, maar ook gewaagd daar Stephenson een verleden bij BMW heeft me onder andere de heropleving van de Mini en de eerste X5 op zijn palmares.

MEER LEZEN

Officieel: BMW 4-Reeks Coupé (2020)

Waarom de BMW M2 CS een gemiste kans is

Testnotities: BMW X3 M Competition