Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
DNvDZ1LTBk8

Mercedes heeft het nog niet officieel bevestigd, maar het ziet ernaar uit dat de GT-R Black Series het ronderecord voor productiewagens op de Nordschleife van de Lamborghini Aventador SVJ heeft afgepakt. De tijd? Minder dan 6 minuten en 43 seconden, wat ronduit waanzinnig is – net zoals alle andere testvoertuigen die tijdens een typisch dagje ‘Industry Pool Tests’ op de oude Nürburgring rondkachelen. Herken jij de toekomstige DRIVR-cars allemaal?

MEER LEZEN:

Video-Highlights: 24u van de Nürburgring 2020

Rij mee over een (virtueel) rondje ‘Ring anno 1967

Video: De Beste Tips voor je eerste keer Nürburgring-Nordschleife