Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
HRN4jKyMBco

Op een Christmas Special hoeven we dit jaar niet te rekenen. Eigenlijk is het al een wonder dat het 29ste seizoen van Top Gear überhaupt uitgekomen is in het getormenteerde jaar 2020, ook al kon er ditmaal alleen in het Verenigd Koninkrijk gefilmd worden door de vigerende reisrestricties. Maar niet getreurd: sinds een tijdje produceert TopGear.com ook zelf video’s, die vaak interessanter zijn dan de TV-producties. De Top Gear Awards 2020 zijn daar een goed voorbeeld van, met het beste van de televisiereeks erin verwerkt. Bovendien is deze prijsuitreiking bijna even lang als een klassieke aflevering, maar dan on-demand op het internet!

MEER LEZEN:

Video op Zondag: De Jonny Smith Late Brake Show met Chris Harris

Kortfilm: TopGear.com test de nieuwe Land Rover Defender in Namibië

Video: Top Gear tript de McLaren Senna van Estoril naar Monaco