Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
NEK-biCN7zo

Jodie Kidd is geen onbekende voor autoliefhebbers. Het model dook al eerder op in Top Gear, de Gumball 3000 en we kwamen haar zelf tegen als pilote tijdens de Mille Miglia in 2014. Sinds kort is ze bovendien met een eigen autokanaal op YouTube te vinden.

Kidd in a Sweet Shop heet het YouTube-kanaal van Jodie Kidd. Op het moment van schrijven kan er alvast een bezoekje aan McLaren HQ en een interessant gesprek met Brian Johnson (AC/DC) terugvinden. Sinds een paar dagen prijkt bovendien onderstaande video met een 250 GTO en Daytona Competizione op haar kanaal.

Beide wagens doen allicht een belletje rinkelen, net zoals in de intro van Money door Pink Floyd… Want inderdaad, het zijn de bekende racers van drummer Nick Mason. De 250 GTO kocht hij in de jaren ’70 kocht voor amper 37.000 pond en de 365 Daytona Competizione heeft zowaar nog op Le Mans gestreden. Alleen kruipt niet Nick himself ditmaal achter het stuur, maar wel zijn lieftallige echtgenote die bijgestaan wordt door Jodie Kidd. En die dames sparen het gaspedaal niet… Wat heerlijk als zo’n klassieke V12’s hun stem nog eens mogen verheffen op de openbare weg, zeker met twee dames achter het stuur!

MEER LEZEN

The History of the Ferrari 250

Field find: 250 GTO

Goodwood Revival 2019