Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
CCY7xxoxYk0

Op het circuit van de Eifel zijn ze veel gewoon, maar een heuse NASCAR is zelfs voor ‘Ringratten een hoogst uitzonderlijke ervaring.

Dale Lomas, je misschien wel bekend van zijn webstek BridgeToGantry, heeft in zijn carrière al met heel wat (bijzonder) spul rondjes Nürburgring Nordschleife gereden. Maar toen zijn goede kennis Dan vertelde over zijn nieuwste speeltje moest ook Lomas twee keer knipperen. Specifiek gaat het om een Chevrolet Monte Carlo SS DNRT V8 Championship auto die gebruikt wordt in het Europese NASCAR-kampioenschap.

Geen echte NASCAR dus, maar alle ingrediënten zijn evenwel aanwezig: Een stalen buizenframe met een ophanging met dubbele driehoeken voor, starre achteras, geen elektronica die de chauffeur moet helpen en voorin een meer dan 500 pk sterke atmosferische 6.0-liter V8. Klinkt ons als muziek in de oren. Of Lomas er ook zo over denkt zie je in bovenstaande video!