Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
SQA3Qhdvano

Met het hondenweer van de laatste dagen/weken zou je voor minder slechtgezind geraken. Maar dat is buiten Simon Kidston gerekend die ons met zijn meest recente videoproductie (nog maar eens) laat wegdromen van betere tijden. Tijden waarin je je geliefkoosd speelgoed nog eens kunt uitlaten op uitverkoren terrein. En of het daarom een F40 moet zijn op en rond de straten van Maranello laten we in het midden. Want het helpt vermoedelijk wel… Here’s to the weekend!

Kidston:

“Boys have toys. If they’re very lucky, sometimes those toys become the real thing. Today a young Italian is about to find out if this one lives up to his childhood dream. His playground? The roads of Maranello. Oh, and did we mention he’s a professional racing driver? Buckle up.”