Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

We aanbidden al langer de verdomd mooie creaties die Matchbox en Hotwheels dezer dagen voor enkele euro’s in de rekken toveren. Toch kan het altijd nog beter, getuige daarvan de aangepaste creaties van Tolle Garage.

Matchbox, met onder andere de Subaru SVX, Alfa Giulia QV, Bugatti Divo of Porsche 550 Spyder met openende motorkap, en Hotwheels, met Subaru Impreza 22B STi, racy Mazda MX-5 NA en Alpine A110, hebben weer tal van lekkers voor ons in petto. Via ‘The Lamley Group’ kan je trouwens steevast op de hoogte blijven van het laatste nieuws hieromtrent.

Echter, zijn er ook hobbyisten die deze in massa geproduceerde pareltjes opnieuw uit elkaar halen, afschuren en op gedetailleerde wijze opnieuw herbouwen of zelfs verbouwen. Als finishing touch komt er een, vaak historisch verantwoorde, custom paintjob aan te pas met fijne details zoals waarheidsgetrouwe verlichting, logo’s en striping.

Een nieuw – maar snel aan populariteit winnend – Youtube-kanaal hieromtrent is Tolle Garage. Waar je het bouwproces van een verbeterde versie van onder andere de E30 M3 en AE86 Trueno kan aanschouwen. Sit back and enjoy the show, of doe inspiratie op om zelf aan de slag te gaan tijdens de donkere wintermaanden.