Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
HWUrNBFe7mE

Toeren met een klassieke Alfa Spider in Italië? Het staat op het verlanglijstje van menig petrolhead. Maar voor Tiziano Niero is het al sinds jaar en dag werkelijkheid. En dat maakt zijn verhaal er alleen maar mooier op.

Tiziano Niero:

“It wasn’t my dream. I would have never thought about buying it back then. I was at the beginning of my career, I had no money. But it happened all of a sudden, and finding this car became one of the rare occasions when I could afford the object of my desire.”

MEER KIJKEN

Eerste Test: Alfa Romeo Giulia & Stelvio (MY 2020)

Buitenkansje: Twee Italiaanse coachbuilds met Belgisch tintje

Overzicht: De laatste achterwielaandrijvers met handbak