Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
BRm_soPGdgA

De E46 M3 CSL met handbak: de ultieme DRIVR?

Het is een publiek geheim dat ondergetekende privé met een E46 Coupé rijdt. Terzelfder tijd is het algemeen geweten dat iedereen met zo’n 3 Reeks van rond de millenniumwisseling eigenlijk een M3 wil. En als het nog even kan: een manuele. Waarom dan niet meteen een CSL, zou je kunnen denken? Omdat die enkel met een gerobotiseerde automaat werd gebouwd. De zeldzame C(lub)S(port)-versie zou een oplossing kunnen zijn, maar dan mis je de gewichtsbesparende maatregelen en de motortuning van de CSL. Dus blijft er eigenlijk maar één optie: een CSL ombouwen tot handschakeling, zoals (natuurlijk weer) een gekke Brit dat gedaan heeft. Autocar doet de test:

Toemaatje: de ‘Best M-car of all time’-video waarvan sprake

MEER KIJKEN

Video: BMW 320i Group 5

Video: BMW bouwt Garmisch concept car na voor Villa d’Este

DRIVR-video: BMW M4 CS