Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
zHDpZXhPexg

Wie het gemist zou hebben: het nieuwe WRC-seizoen is afgelopen weekend weer van start gegaan in Monte Carlo en Thierry Neuville heeft gewonnen! Betekent dat onze feeds weer doorspekt zijn met fraaie rallyplaatjes en video’s, die ons letterlijk vanuit onze luie stoel middenin de actie plaatsen.

Maar hoe doen die beeldenmakers dat eigenlijk? En hoeveel inzet en voorbereiding komt er eigenlijk aan te pas om aan de top mee te draaien? Precies die zelden belichte thematiek onderzoekt ‘I just push the Button’, een documentaire die fotograaf Marcin Rybak volgt in zijn queeste naar het perfecte frame.

“A Bartosz Rusiecki film, ZU Road presents I JUST PUSH THE BUTTON, first time ever WRC photography film will take a part. Marcin Rybak while exploring the rally stages around the whole world. A photographer’s story depicting a different page, a path through hardships and sacrifices to get the only photograph. Rybak is joined by several of drivers, most known WRC characters including Ken Block, Craig Breen, Colin Clark, Hayley Gallagher, Reinhard Klein, Reiner Kuhn, Esapekka Lappi, Jari-Matti Latvala, Sebastien Loeb, Andreas Mikkelsen, Petter Solberg, Ott Tanak, Becs Williams. I JUST PUSH THE BUTTON carves a fresh path by using an artistic blend of action, story, photography and cinematography to bring this stunning film to life. This film is for anyone fascinated by the possibilities of adventure – of WRC life.”

MEER LEZEN

Video: De rauwe Snelheid van het moderne WRC

Reportage: In het spoor van Thierry Neuville tijdens de Wales Rally GB

Video: Een moderne rallypiloot achter het stuur van een Groep B