Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
DWT2EPUxOWc

Baas Boven Baas.

Ook bij ondergetekende hing er een poster van een knalrode Ferrari F40 aan de muur en stond/staat er eentje in de (beperkte) collectie met schaalmodellen formaat 1/18. Dé supercar van eind jaren tachtig/begin jaren negentig was Enzo Ferrari’s ultieme meesterwerk en spreekt nog steeds tot de verbeelding met zijn magistrale looks en gevreesde aandrijflijn met relatief kleine V8 en twee enorme turbo’s. Soms is het beter om je helden niet te ontmoeten, maar in het geval van de F40 is dat absoluut niet het geval. Althans zo leert de ervaring van generatiegenoot Davide Cironi die recent met één van de 1.311 geproduceerde exemplaren op date mocht.

MEER KIJKEN

Video: Davide Cironi – La piu bella di sempre

De Lancer EVO 6 Tommi Makinen blijft tot de verbeelding spreken

Waarom Marcello Gandini zijn Miura wimpers gaf