Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De ‘Parked In’-accounts zijn ondertussen goed ingeburgerd op Instagram. Zelfs Brussel heeft er eentje, hoewel die van Parijs of Sydney natuurlijk zeker zo leuk zijn. Maar de meeste exotische – in alle betekenissen van het woord – moet toch die van Beirut zijn, de hoofdstad van Libanon.

Wat daar aan bekende en minder modellen samen staat, tart alle verbeelding. In deze bloemlezing gaan we voor de laatste categorie – de minder bekende – wat meteen de deur zou openzetten voor een ouderwetse ‘Ken je Klassiekers’-quiz, ware het niet dat carspotter Nassif Haber zijn huiswerk net iets te goed doet en overal de juiste hashtags bij zet. Al mag je dat er niet van weerhouden om even voor jezelf te kwissen!

Bekijk ze allemaal op @ParkedInBeirut

MEER LEZEN

Webtip: Darren Heath – Instagram Live Q&A

BDR Week 20: Een gesprek met Steve Wozniak, Horlogeverhalen en Instagram op zijn best

10 Instagram (Stories) Accounts om de Mille Miglia mee te volgen