Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
6lo4dGTrzr8

Sinds de grofgebekte krullenbol met zijn dubbele sidekick naar Amazon Prime is verkast, hebben we niet meer veel vernomen van het ex-Top Gear trio. Het Youtube-kanaal van de digitale betaalzender probeert dat gemis te compenseren door af en toe een opmerkelijk item online te zwieren – en dat is de gerecreëerde rallytwist tussen de Audi Quattro en de Lancia 037 helemaal. Vergeet daarom even de zorgen van 2020 en geniet ervan met volle teugen.

MEER LEZEN:

Review: The Grand Tour – Seizoen 1, Aflevering 1

Belgisch Reisboek: Le Grand Tour de Belgique

De Blue Train Race was Top Gear avant-la-lettre