Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
zCzDed7XoNY

De YouTube-reeks waarin designgoeroe Frank Stephenson het ontwerp van diverse wagens bespreekt en ontleedt is erg vermakelijk. Maar slim als hij is, gaat Stephenson nu nog een stap verder en schotelt ons 8 betaalbare klassiekers met een schitterend design voor.

Wat is er beter dan op een druilerige winterse dag je dromen de vrije loop te laten, zoekertjes te raadplegen en je man maths te laten werken? Frank Stephenson helpt je in deze video op weg door acht designklassiekers te presenteren. Beter nog, ze zijn op de koop toe relatief betaalbaar. Bij het merendeel van zijn keuzes kunnen we de beste man dan ook geen ongelijk geven. Zozeer zelfs dat de meeste ook al door DRIVR werden getipt, inclusief nummer 5 (de CRX) die recent nog bij ons aan bod kwam. Klikken, kijken, dromen en zoeken maar!

MEER LEZEN:

WebTip: Road&Track’s Million-Mile Miata

Saab 900 Turbo: De vergeten Dienstwagen van 007

Docu: Car Crash – The Delorean Story (BBC4)