Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
d1AwCMgGen0

Wat, weer een video met Magnus Walker?! Hadden we die twee weken geleden al niet? Gedeeltelijk wel, maar deze is anders. In de video van Craft & Tailored was Walker immers te gast als verzamelaar, vandaag treedt hij aan als Walker de autokenner. Zoals de titel van de reeks ‘The Next Big Thing’ al aangeeft, gaat de bebaarde Brit op zoek naar future classics of auto’s die aan een revival toe zijn. Hij slaagt er zelfs in om zijn voorliefde voor Zuffenhausen even te vergeten, terwijl de eigenaars van de wagens zeker zo vaak aan bod komen. Ter kennismaking serveren we vandaag drie gevarieerde afleveringen die voor ieder wat wils bieden. De hele reeks van Hagerty volg je HIER.