Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
1CcxnlXca3w

Met zomaar even drie Elise-eigenaars in onze rangen (en een vierde die de zijne net verkocht heeft) mag het niet verbazen dat we de Lotus-actualiteit net iets scherper in de gaten houden bij DRIVR. Betekent dat we het relaas over de nieuwe sportwagen al gebracht hebben en zowat alle facetten van de Evija hebben belicht – op één aspect na: hoe de elektrische hypercar precies rijdt. Dat mochten we afgelopen week bij monde van Top Gear ontdekken, dat als eerste en enige met een vergevorderd prototype heeft gereden. Het geluid moet je er zelf bijdenken, maar van de rest gaat je kaak geheid tegen de grond.

PS: Deze videotest kadert in de Top Gear Electric Awards, die we volledigheidshalve hieronder toevoegen:

MEER VAN DAT:

Lotus gaat met Coachbuilder Radford in zee voor de 62/2 Supercar

Pininfarina begint aan de laatste testen met de elektrische Battista Hypercar (+ Video)

Opvallend: Lotus Evora krijgt (als enige) geen Final Edition