Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
AYRkMUDopcM

Alsof het Le Mans-geïnspireerde supercartrio van Carfection nog niet straf genoeg was, komt Top Gear nu met een nieuwe productie die de liefhebbers van exclusief speelgoed opnieuw zal doen watertanden. De kans dat je één van deze drie speedsters in Monaco tegenkomt, is weliswaar nog bestaande – ze alledrie samen zien is al even onmogelijk als de zilveren eenhoorns van weleer. Dus zullen we die 4 miljoen euro en 2300 gecombineerde pk’s maar eens loslaten in weer en wind voor een video die aantoont dat de Britse hegemonie op Youtube weer helemaal terug is.

MEER VAN DAT:

Must See: Cosmic Girl door McLaren & Richard Mille

DRIVR-Video: In gesprek met Paddy Hopkirk, Rallylegende en MINI-Ambassadeur

Video: Toyota GR Super Sport hypercar op Le Mans