Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
YdgHbBC-D3Q

We gaan eerlijk zijn: toen Opel de renders van de Opel Manta GSE Elektromod publiek maakte, was er geen haar op ons hoofd die eraan dacht dat ze ook een prototype zouden bouwen – laat staan een werkend exemplaar. Vandaar ook dat we er tot nog toe niet over bericht hebben. Maar wat blijkt? Er bestaat niet alleen een rijdend prototype van, maar ook nog eens een dat misschien wel de eerste toepassing van een elektromotor met een manuele versnellingsbak aan boord heeft. Mijn gewaardeerde AutoWeek Classics-collega Michiel Willebrands vertelt er je alles over in deze testvideo:

MEER VAN DAT:

Vijf Easter Eggs van de Opel GT X Experimental Concept

TechTalk: Hoe de Opel Admiral de wegligging van de Porsche 928 verbeterde

Eerste Test: Opel Corsa GSi (2018)