Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
otr4QLDe9zY

Dankzij de immer draaiende marketingmotor van Porsche wisten we al veel over de Cayman GT4 RS, maar ook lang niet alles. Mocht je elk detail in een tekst willen gieten, dan krijg je een persbericht dat tientallen pagina’s lang is. Dus doen we het vandaag met een gedetailleerde ‘walkaround’-video van Top Gear, waarin ook Andreas Preuninger figureert. De baas van Porsche’s GT-divisie legt uit waarom de Cayman een RS-variant krijgt en wat er zo speciaal aan is. Of om het met zijn eigen woorden te zeggen: waarom iedereen die ermee rijdt met een mad grin weer uitstapt…

MEER VAN DAT:

DRIVR-Video: Met de Porsche 992 GT3 op recce in Luxemburg

Porsche Mission R is een 1072 pk sterk voorsmaakje op de volgende Cayman (+VIDEO)

Integraal: Porsche ‘Next Level’ Sound Night Video (2021)