Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Alfa Romeo heeft zopas de Europese prijzen van de gelimiteerde versie Giulia GTA en Giulia GTAm bekend gemaakt. Deze starten bij 143.000 euro*.

Op 24 juni aanstaande viert Alfa Romeo zijn 110e verjaardag. Een heuglijke gebeurtenis die het niet zomaar wil laten passeren. De Italianen trakteerden zichzelf en de Alfisti daarom op de Giulia GTA en extra lichtgewichtversie Giulia GTAm. Beide versies krijgen zo’n 30 pk extra (tegenover de 510 pk sterke Giulia Quadrifoglio) en zijn tot 100 kg lichter. Goed voor een pk/gewichtsratio van 2,88 kg/pk.

2020_alfaromeo_giulia_gta_gtam_26

Wie beslist heeft om één van de 500 exemplaren van de Giulia GTA(m) te reserveren zal rechtstreeks in contact komen met de lokale Brand Ambassador die het aankoopproces tot in de puntjes zal helpen regelen.

2020_alfaromeo_giulia_gta_gtam_14

Tevens krijgt iedere koper een gepersonaliseerd ‘experience package’ met onder andere een Bell-helm, een op maat gemaakte Goodwool-beschermhoes en een specifieke rijcursus van de Alfa Romeo Driving Academy. Wie voor de nog extremere GTAm kiest wordt ook nog eens voorzien van een volledige Alpinestars racing outfit (inclusief handschoenen en schoenen). Tegen betaling is de optie echter ook beschikbaar op de Giulia GTA.

2020_alfaromeo_giulia_gta_gtam_05

Voor de levering van de GTA en GTAm voorziet Alfa verschillende opties. Zo kan je de auto uiteraard gewoon bij je lokale daler laten leveren, maar is er ook de optie om de sedan op één van de voor het merk iconische locaties in ontvangst te nemen. Zoals de Autodelta workshop in Balocco. Prijzen voor de Giulia GTA starten bij 143.000 euro. De Giulia GTAm kost dan weer minstens 147.000 euro. Beiden exclusief btw wel te verstaan. Behalve de traditionele kleurtjes zoals rood, wit en groen, voorziet Alfa ook specifieke optiepakketten die de GTA nog meer moeten doen opvallen.

2020_alfa_romeo_giulia_gta_livery_042020_alfa_romeo_giulia_gta_livery_03

2020_alfa_romeo_giulia_gta_livery_022020_alfa_romeo_giulia_gta_livery_01

Zelf een exemplaar van de Giulia GTA(m) configureren doe je via volgende link.

MEER LEZEN

Officieel: Alfa Romeo Giulia GTA en Giulia GTAm (2020)

Eerste Test: Alfa Romeo Giulia & Stelvio (MY 2020)

De onwezenlijke schoonheid van de Alfa Romeo Giulia SS Bertone Prototipo