Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
CsMUx26BeF0

Wat hebben Cortina (d’Ampezzo) en de Lotus Esprit Turbo S3 met elkaar gemeen?

De vraag stellen is ze gelijk beantwoorden want beide begrippen zullen voor eeuwig met elkaar verbonden zijn dankzij Roger – 007 – Moore in For Your Eyes Only. Harry Metcalfe, sinds kort de trotse bezitter van een hagelwitte Esprit Turbo S3 in topstaat, heeft zijn liefde voor de Bond-klassiekers nooit onder stoelen of banken gestoken, en moest uiteraard op retraite naar het sjieke Italiaanse skioord. Om daar in de voeten te treden van Commander Bond.

Harry Metcalfe:

“The Roger Moore Bond movie called ‘For Your Eyes Only’ features a Lotus Esprit turbo, which Bond drives to Cortina d’Ampezzo in the Italian Dolomites. In this video, I take my Esprit there to re-live those classic moments in the film and find out more about this chic Italian ski resort. The full story is in this month’s Octane Magazine, which is on sale from Wednesday 27th May.”

MEER LEZEN

Lotus zwaait Elise met Classic Heritage Editions

Lotus lanceert eerste volwaardige configurator

In het spoor van 007 met een Lotus Esprit Turbo