Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Welkom in de 21e eeuw, Lotus.

Het belang van een configurator mag niet onderschat worden. Want hoewel het voor de meeste ‘window shoppers’ maar een plezant tijdverdrijf is, is het ook de perfecte manier om nieuwe klanten aan te trekken en te laten dromen van meer. Tot nog toe beschikte Lotus echter niet over de financiële mogendheden om een flitsende configurator in elkaar te (laten) steken. Het was nu eenmaal geen prioriteit.

2020_lotus_configurator_05

2020_lotus_configurator_022020_lotus_configurator_04

Maar met de komst van nieuwe eigenaar Geely is daar eindelijk verandering in gekomen. Geen moment te vroeg als je weet dat zelfs het kleine Caterham intussen over een eigen configuratortool beschikt.

2020_lotus_configurator_03

2020_lotus_configurator_072020_lotus_configurator_08

In de nieuwe configurator kan je met uitzondering van de elektrische hypercar Evija meteen alle modellen samenstellen. Gaande van de instapper Elise Sport 220 en Elise Cup 250, over Exige Sport 350, Exige Sport 410 en Exige Cup 430 tot de Evora GT410 en Evora GT410 Sport. Kortom, heel wat spielerei om in deze bizarre COVID19-tijden mee aan de slag te gaan. Deel je beste configuratie gerust in de comments via de configuratiecode!

Zelf een Lotus configureren doe je op: Lotuscars.com.

MEER LEZEN

Video: Lotus 2-Eleven op de ‘Ring

Officieel: Lotus Evora GT410 (2020)

Techtalk: Lotus 88