Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Waarom de Vantage minder goed verkoopt als verhoopt weten we niet. Maar zijn controversieel design zal er zeker voor iets tussenzitten. Vooral de neuspartij verhit de gemoederen. Maar daar denkt het Britse Revenant een gepast antwoord op te hebben gevonden.

Want laat het net de voorbumper en grille zijn die Revenant heeft aangepakt. Deze is niet langer één grote open stuk, maar is als vanouds gesplitst in twee delen. De onderlip blijft evenwel OEM waardoor je je volgens de makers geen zorgen hoeft te maken over zijn aerodynamische capaciteiten. En ook aan de koelcapaciteiten van 4,0-liter AMG bi-turbo V8 is naar verluidt niet geraakt.

2020_aston_martin_vantage_revenant_bumper_05

Iedere neus/bumper wordt in het Verenigd Koninkrijk met de hand gemaakt en is beschikbaar is een veelvoud van materialen waaronder glasvezelcomposiet en met de hand gelegd carbon – al dan niet visueel.

2020_aston_martin_vantage_revenant_bumper_122020_aston_martin_vantage_revenant_bumper_08

2020_aston_martin_vantage_revenant_bumper_02

2020_aston_martin_vantage_revenant_bumper_032020_aston_martin_vantage_revenant_bumper_10

Dat het met de Vantage niet loop zoals verwacht is algemeen geweten. Het uitgaande model viel sowieso moeilijk te herhalen en het lijkt erop dat de combinatie van een radicaal nieuw stijl met dito interieur en aandrijflijn de nodige kopers afgeschrikt heeft. De grille was daarbij meermaals kop van jut. Iets wat ze bij Aston ook zelf ondervonden hebben. Sedert de introductie van de Vantage Roadster is er immers en klassiekere grilleoptie beschikbaar. Maar zo klassiek als Revenant’s interpretatie is deze nog niet.

2020_aston_martin_vantage_revenant_bumper_11

2020_aston_martin_vantage_revenant_bumper_062020_aston_martin_vantage_revenant_bumper_04

Of de nieuwe bumperpartij veel afnemers zal vinden weten we niet. En ook over de prijs kunnen we jullie niets meedelen. Officieel omdat iedere bumper maatwerk is en prijzen als dusdanig zullen verschillen. Huidige of toekomstige Vantage-eigenaars kunnen op Revenant’s configuratortool alvast aan de slag gaan om hun Aston te personaliseren.

MEER LEZEN

Andy Palmer zwaait af als CEO bij Aston Martin

Aston Martin Valkyrie beleeft straatdebuut

Officieel: Aston Martin Vantage Roadster (2020)