Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Wie een Polestar 2 configureert kan kiezen voor het optionele Performance Pack. De moeite waard?

Polestar maakt zich op voor de eerste leveringen van zijn Polestar 2. De puur elektrische performance sedan is niet minder dan een rechtstreekse concurrent voor Tesla’s Model 3, en komt als gevolg ook met enkele smakelijke sportieve addenda.

Polestar_2_Performance_Pack_003

Polestar_2_Performance_Pack_004Polestar_2_Performance_Pack_002

Deze heeft Polestar gebundeld in het Performance Pack ter waarde van 6.000 euro. Maar daarvoor krijg je heel wat terug. Eerst en vooral 22-voudig handmatig instelbare Öhlins Dual Flow Valve (DFV) dempers, identiek aan deze van de Polestar 1. Net als bij de plug-in hybride coupé komen ze met een vooral bepaalde optimale setting. Maar Polestar nodigt zijn klanten uit om met de verschillende settings te spelen. Kwestie van je optimale setup te personaliseren.

Polestar_2_Performance_Pack_005

Daarnaast bevast het pack ook krachtigere goudgekleurde Brembo-remmen (375 mm x 35 mm) met 4 zuigers vooraan en specifieke 20-duims gesmede velgen. Goed voor een verminderd onafgeveerd gewicht van 1,5 kg per velg. Tevens komt iedere ‘2’ met Performance Pack ook met goudgekleurde (of Zweeds Goud in Polestar-jargon) ventieldoppen en veiligheidsgordels.

MEER LEZEN

Eerst Test: Polestar 1

Officieel: Polestar Precept Concept

Officieel: Polestar 2