Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Raar maar waar, de Covid19-crisis kan ook zijn meevallers hebben. Terwijl tal van events worden geannuleerd, krijgen wij Belgen de slotmanche van het WK rally toebedeeld. Neuville kan dus mogelijks in eigen land strijden voor zijn eerste wereldtitel.

Door de annulaties van de manches van Wales, Nieuw-Zeeland en Finland kwam plots België in het vizier bij de WK-organisatoren. De rally zal op de eerste wedstrijddagen in de regio Ieper gereden worden, om daarna op zondag de buurt van Spa-Francorchamps op te zoeken.

2020_neuville_rally_ypres_02

De 57e editie van de Ypres Rally zal dus een hele mooie worden. Wie weet is deze eerste WK rally manche in België meteen goed voor het eerste wereldkampioenschap gewonnen door een Belg. Ter herinnering, de laatste twee jaar won Neuville reeds de Ypres Rally, parcourskennis zal dus geen probleem zijn.

2020_neuville_rally_ypres_01

De Belgische WK rally zal doorgaan van 19 tot 22 november. We kijken al uit naar 300 slopende kilometers tegen de klok – deels in het donker – op mythische stukken Iepers en Ardeens asfalt.

MEER LEZEN

In het spoor van Thierry Neuville tijdens Wales Rally GB

Reisverslag: Budapest Rally 2018 – The Hungarian Job

Flat Out: Rally Legend San Marino