Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Zolang de wereld niet op kruissnelheid draait, vuren we voortaan sporadisch een weekendmagazine op jullie af – getekend ‘Weekend DRIVR’. Het enige wat je moet doen om een exemplaar te bemachtigen, is hieronder op download mikken en Control-P op je keyboard klikken!

Bij de oprichting van DRIVR beriepen we ons al eens op het Chinese woord voor crisis dat uit twee karakters bestaat: eentje om het gevaar te symboliseren, en een ander voor de bijhorende opportuniteit. Toentertijd was het de bankencrisis die de wereld deed stokken, vandaag de Corona-pandemie. En omdat we altijd al een beetje averechts zijn geweest, lanceren we tijdens de huidige malaise geen uitbreiding op onze digitale activiteiten maar wel een papieren print-at-home magazine waarin we octaanonderwerpen met een twist behandelen.

DOWNLOAD WEEKEND DRIVR 01:
PRINTVERSIE | LEESVERSIE

Zo opent Weekend DRIVR 01 met een artikel over de volgwagens van de Tour, verklappen we welke future classic je als de vliegende bliksem in huis moet halen, rijden we naar een unieke plek in België met Jamiroquai op de radio en ga zo nog maar een paginaatje of tien alternatieve autoverhalen door. En ja, dat alles krijgen jullie voortaan gratis en voor niks in de mail – dus zorg dat je ingeschreven bent op onze nieuwsbrief en haal alvast wat extra inktpatronen in huis!

O, en vergeet ons niet te taggen met #WEDRIVR en @DRIVR.be,
als je van ons minimagazine genoten hebt.

Wedrivr-nummer-1-Tour-de-france

Met dank aan Pieter Ameye, Bert Claes en Stijn Braes voor de teksten en de illustraties, aan The Road Rat voor de inspiratie met hun lockdownpublicatie The Ratchet en natuurlijk aan Arnold Ritter van Studio Naft om de coole lay-out in een mum van tijd in mekaar te boksen.

MEER LEZEN

Best of DRIVR – Klassiekertest: Lotus Esprit S1

Best of DRIVR – Toyota Yaris GRMN vs Renault Clio III RS Cup

Best of DRIVR – Video: Met de Rolls-Royce Dawn over het Alpine Trail