Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Hg6VED1vQRw

Wat is er beter dan een blik op de persoonlijke autocollectie van Gordon Murray? Een rondleiding van een uur door de grootmeester zelf natuurlijk, die als geen ander tekst en uitleg weet te geven bij het lichtgewicht speelgoed dat hij door de jaren ontwikkeld én verzameld heeft. Spreekt voor zich dat er heel wat van zijn eigen creaties tussen staan, maar ook modellen die hem geïnspireerd hebben om iets gelijkaardig of net anders te doen. Hoe dan ook, fijn videovertier voor op zondag!

MEER VAN DAT:

Video’s: Monaco Historic GP 2021

Docu op Zondag: Lords of Carbon – De Geschiedenis van Composietmaterialen

Video: Achter het stuur van een 260 pk sterke Alfa GT Junior