Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Top Gear mag dan wel een schim van zijn oude zelf zijn geworden, het is nog een van de weinige autoprogramma’s op de buis. Hopelijk kan series 31 met onder andere een Aston Martin Victor en Lamborghini Miura niettemin toch opnieuw voor wat sprankel zorgen.

Fijne Top Gear momenten zijn een schaars goed geworden. Naast het vele ‘cocking about’ zagen we de laatste jaren wel nog eens een schitterend item over de Lotus 79 en vorig seizoen was er nog een niet te versmaden aflevering rond ‘dad’s car’. Bij deze laatste werd ik niet alleen verliefd op de E21 323i – waar Chris Harris zijn jeugd op de achterbank heeft doorbracht – maar ook op het mooie Lake District. Laat ons hopen dat series 31 meer van dat mag brengen. Voor ons te bekijken vanaf komende zondag op BBC1 (Amerikaanse kijkers dienen, zoals YouTube aangeeft, te wachten tot 23 november).

MEER LEZEN

Video op Zondag: Jonny Smith op de koffie bij Chris Harris

De Blue Train Race was Top Gear avant la lettre

Video: Top Gear Lotus Evija exclusive first test