Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
ZlLy3Va1a30

Woorden schieten tekort om deze videoreeks van Carfection in te leiden, dus houden we gewoon bij de feiten: drie van de strafste supercars die de wereld ooit gezien heeft, naast en tegen mekaar onder de deskundige leiding van Henry Catchpole. De makers? Het vroegere X-Car dat al even is omgedoopt tot Carfection.

De eerste video van deze driedelige reeks situeert de drie kemphanen en trapt meteen af met The Daddy van het trio: de tot nader order ongeëvenaarde McLaren F1. Deel 2 is aan de 911 GT1 gewijd, die op zijn beurt geconcipieerd werd om de F1 van de (GT) troon te stoten. En Deel 3 gaat over de CLK GTR die ze allemaal in het stof deed bijten. Enjoy!

MEER VAN DAT:

DRIVR-Video: Road to Senna – Met de McLaren 720S naar Estoril

Evolutieleer: Van de Mercedes CLK GTR naar Project One

Docu Op Zondag: Ontwikkeling van de Porsche GT1