Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
NreOwk3p6rA

Jonathan Ward is een boeiend figuur. Niet alleen is hij de bezieler van ICON, dat voor 4×4’s doet wat Singer voor Porsches is, maar hij houdt er ook een excentrieke horlogeverzameling op na. Eentje die eens niet bestaat uit peperdure Pateks en ranzige Rolexen, maar uit unieke stukken die hem inspireren bij het restomodden van klassieke Japanse en Amerikaanse vierwielers. Ondertussen heeft hij zelfs een eigen uurwerk op zijn CV staan, te weten de ‘Duesey’ die geïnspireerd is op de klokkenwinkel van het roemruchte automerk Duesenberg. Een man met vele verhalen en vooral een excentrieke smaak:

Wie meer wil weten van ICON of Jonathan Ward, kan terecht op Shoutengine.com voor tal van podcasts met de creatieve duizendoot.

MEER LEZEN

Eerste Test: Jeep Wrangler Unlimited Rubicon (2018)

Gespot: De horloges van de Brussels Motor Show

Roue Design: Betaalbare horloges met een knipoog naar de seventies